Byte av mikrofon för mobiler och surfplattor

Vi byter din mikrofon

MS Mobilservice erbjuder en bekväm lösning för byte av mikrofon på mobiler och surfplattor, vår expertis och service kan hjälpa dig att återställa din enhet till full funktionalitet. Tänk på att kostnaden och tidsramen kan variera beroende på enhetens modell och skadans omfattning, så det är alltid bra att kontakta oss för en skräddarsydd offert. 

Mikrofonbyte på mobiltelefon
Laga din telefon eller surfplatta

MS Mobilservice på Väla är en pålitlig och professionell serviceverkstad för mobilreparationer. Vi har utbildade tekniker som utför alla reparationer och ger alltid garanti på utfört arbete. 

Vad du kan förvänta dig av oss

Undersökning och kostnadsuppskattning:  

Våra tekniker kommer att noggrant undersöka din mobiltelefon och ge dig en tydlig uppskattning av kostnaden för reparationen. Du kommer att ha en klar bild av vad som behöver göras innan vi fortsätter. 

Reparation med högkvalitativa reservdelar:  

Om du väljer att gå vidare med reparationen, kommer våra tekniker att använda högkvalitativa reservdelar för att säkerställa att din enhet fungerar korrekt. Vi strävar efter att slutföra reparationen så snabbt som möjligt för din bekvämlighet. 

Garanti på utfört arbete:  

Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Därför ger vi alltid garanti på det arbete vi utför. Om du skulle stöta på några problem efter reparationen är du välkommen att återvända till vår butik så ser vi till att åtgärda dem. 

cracked smartphone
MS mobilservice lagar en surfplatta

Vi byter mikrofon på alla märken

Vi erbjuder mikrofonbyte för alla märken och modeller av mobiltelefoner och surfplattor. Oavsett om din enhet är en iPhone, Samsung, Huawei, Sony, LG eller något annat märke, kan våra tekniker snabbt och noggrant byta ut ditt slitna eller defekta mikrofon. En fungerande mikrofon säkerställer bra samtals kvalité såväl som ljudinspelning. Låt oss hjälpa dig att få tillbaka den samtalskvalitet du förtjänar med ett ny mikrofon för din mobiltelefon eller surfplatta.

Läs mer om våra reparationer här

Kom in till oss så lagar vi din telefon idag!

Vi lagar din telefon med 3 enkla steg

store

1. Kom in och lämna din trasiga telefon

coffee cup

2. Ta en kopp kaffé medans vi reparerar

mobile phone

3. Efter 30 minuter är din telefon som ny