Surfplattereparationer

Vi lagar din surfplatta

Behöver din surfplatta repareras?? Hos MS Mobilservice kan du lita på oss för att återställa din trasiga enhet till full funktionalitet. Vi specialiserar oss på att utföra alla reparationer med en hög grad av noggrannhet och precision. Vår dedikation till kvalitet är tydlig genom att vi erbjuder 6 månaders garanti på samtliga av våra reparationer. 

Oavsett om din surfplatta har sprucken skärm, batteriproblem eller andra tekniska svårigheter, så tar våra kunniga tekniker hand om problemet med professionell expertis. Vi strävar efter att ge dig en pålitlig och smidig service för att säkerställa att din enhet återgår till sitt optimala skick. 

Med MS Mobilservice kan du känna dig trygg med att vi tar hand om din surfplatta med omsorg och precision. Vi är här för att hjälpa dig med alla dina surfplattereparationsbehov. 

Skärmbyte på en surfplatta
Reparera din surfplatta

MS Mobilservice på Väla är en pålitlig och professionell serviceverkstad för surfplattereparationer. Vi har utbildade tekniker som utför alla reparationer och ger alltid garanti på utfört arbete. 

Varför ska man laga istället för att köpa nytt?

Att laga sin surfplatta istället för att köpa en ny kan vara fördelaktigt av flera anledningar: 

Kostnadsbesparingar: Att reparera en surfplatta kan vara betydligt billigare än att köpa en ny. Ibland kan problemet vara relaterat till en specifik del som kan ersättas till en lägre kostnad jämfört med att köpa en helt ny enhet. 

Miljövänligt: Genom att reparera och återanvända elektronik minskar vi det totala avfallet och bidrar till en mer hållbar miljö. Att förlänga livslängden på din surfplatta minskar behovet av att tillverka nya enheter och därmed minskar också den miljömässiga påverkan. 

Behålla värde och data: Att behålla din befintliga surfplatta innebär att du behåller dina personliga data och information. Att överföra och säkerhetskopiera all data från en enhet till en annan kan vara besvärligt och det finns alltid en risk för dataförlust. 

Snabbare lösning: Ibland kan en reparation utföras snabbare än att leta efter och köpa en ny enhet. Det kan vara särskilt fördelaktigt om det är ett mindre fel eller om reservdelar finns tillgängliga.  

Att laga en surfplatta istället för att köpa en ny kan vara en ekonomiskt fördelaktig, miljövänlig och praktiskt genomförbar lösning. Dock beror det på typen av skada, ålder på enheten och reparationens kostnad. Ibland kan det vara mer fördelaktigt att investera i en ny enhet om reparationskostnaden är för hög eller om surfplattan är föråldrad. 

cracked smartphone

Vi erbjuder alla typer av mobilreparationer

Vår service på MS Mobilservice sträcker sig bortom det vanliga – vi är experter på alla typer av surfplattereparationer för att återställa din enhet till dess optimala skick. Oavsett vilken typ av problem du stöter på, kan våra kunniga tekniker hjälpa till med följande reparationer: 

Batteribyte: Om din enhet har problem med batteritiden eller laddningen, kan vi byta ut det gamla batteriet mot ett nytt och fungerande batteri för att förbättra prestandan. 

Skärmbyte fram: Sprucken eller skadad skärm? Vi utför skärmbyten med högkvalitativa ersättningsdelar för att ge dig en klar och felfri display. 

Byte av glas på baksidan: Har baksidan av din enhet skadats? Vi kan ersätta baksidans glas för att återställa enhetens estetik och funktionalitet. 

Kamerabyte: Om kameran på din enhet inte fungerar som den ska eller har något tekniskt problem, kan våra experter byta ut den för att säkerställa att du kan fortsätta ta kvalitativa bilder och videor. 

 Chassibyte: Vid allvarliga skador på enhetens chassi kan vi utföra chassibyte för att säkerställa att din enhet håller samma höga standard som när den var ny. 

Mikrofonbyte: Om mikrofonen inte fungerar korrekt och hindrar dig från att spela in ljud kan vi byta ut mikrofonen för att lösa problemet. 

Oavsett vilken typ av surfplattereparation du behöver, är vårt mål att erbjuda en pålitlig service och få din enhet att fungera som ny igen. Med vårt breda utbud av reparationer och expertis är du i goda händer hos MS Mobilservice – Din mobilreparatör på Väla!

Kom in till oss så lagar vi din surfplatta idag!

Vi lagar din telefon med 3 enkla steg

store

1. Kom in och lämna din trasiga telefon

coffee cup

2. Ta en kopp kaffe medans vi reparerar

mobile phone

3. Efter 30 minuter är din telefon som ny