Trasig telefon?

Det är lugnt vi hjälper dig!

Vi lagar din mobil

MS Mobilservice erbjuder en bekväm lösning reparationer på mobiler och surfplattor, vår expertis och service kan hjälpa dig att återställa din enhet till full funktionalitet. Tänk på att kostnaden och tidsramen kan variera beroende på mobilens eller surfplattans modell och skadans omfattning, så det är alltid bra att kontakta oss för en skräddarsydd offert. 

Batteribyte på en mobiltelefon av MS mobilservice

Laga din telefon

MS Mobilservice på Väla är en pålitlig och professionell mobilreparatör. Vi har utbildade tekniker som utför alla reparationer och ger alltid garanti på utfört arbete. 

Vad du kan förvänta dig när du lagar din mobil hos oss

Undersökning och kostnadsuppskattning:  

Våra tekniker kommer att noggrant undersöka din mobiltelefon och ge dig en tydlig uppskattning av kostnaden för reparationen. Du kommer att ha en klar bild av vad som behöver göras innan vi fortsätter. 

Reparation med högkvalitativa reservdelar:  

Om du väljer att gå vidare med reparationen, kommer våra tekniker att använda högkvalitativa reservdelar för att säkerställa att din enhet fungerar korrekt. Vi strävar efter att slutföra reparationen så snabbt som möjligt för din bekvämlighet. 

Garanti på utfört arbete:  

Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Därför ger vi alltid garanti på det arbete vi utför. Om du skulle stöta på några problem efter reparationen är du välkommen att återvända till vår butik så ser vi till att åtgärda dem. 

cracked smartphone
MS mobilservice lagar en surfplatta

Lagar alla mobiler

Vi lagar alla mobiler oavsett märke och modell. Oavsett om din enhet är en iPhone, Samsung, Huawei, Sony, LG eller något annat märke, kan våra tekniker snabbt och noggrant laga din mobil. Att laga din telefon istället för att köpa en ny är både ett miljövänligt alternativ samt ett ekonomiskt fördelaktigt. Låt oss hjälpa dig att både spara på miljön såväl som plånboken genom att laga din mobiltelefon eller surfplatta.

Läs mer om våra reparationer här

Kom in till oss så lagar vi din telefon idag!

Vi lagar din telefon med 3 enkla steg

store

1. Kom in och lämna din trasiga telefon

coffee cup

2. Ta en kopp kaffe medans vi reparerar

mobile phone

3. Efter 30 minuter är din telefon som ny